Get the Flash Player to see this rotator.

MEZOTERAPIJA

Metodo izvajamo z aparatom, ki s pomočjo hladnega laserja v kožo vnaša aktivne substance in tako omogoča molekulam v proizvodu, da hitro in učinkovito prodrejo v globje plasti kože. Ob tem dosežemo dolgotrajnejše rezultate.

PROGRAMI ZA NEGO TELESA

1. DRENAŽNI PROGRAM
RYBProgram svetujemo vsem posameznikom s slabim delovanjem limfnega sistema, kadar opažamo zastoj vode v telesu, bolečine v nogah, kot prvi pristop pri hujšanju ali odpravljanju celulita, ob hormonskem neravnotežju (v času menopavze, po nosečnosti, bolezni ščitnice...).

2. SHUJŠEVALNI PROGRAM
Pri tem programu uporabljamo proizvode, ki vsebujejo lipolitične učinkovine, kateri topijo maščobne celice. Namenjen je posameznikom kot pomoč pri shujševalnih dietah in za lokalne probleme-maščobne blazinice na predelu stegen, trebuha, rok in zadnjice. Svetujemo, da se izvaja v kombinaciji z drenažnim in čvrstilnim programom.

3. ČVRSTILNI PROGRAM Program je namenjen vsem posameznikom katerih koža telesa je zgubila svojo čvrstost oz. tonus. Do tega ponavadi prihaja zaradi hitrega hujšanja, po porodu ali pa je to le posledica staranja kože. Večji problemi se ponavadi vedno pokažejo na notranji strani stegen, trebuhu in po rokah. Samo delo z aparatom poteka 30 minut, svetujemo 2-3 obiske tedensko. Dosežen bo izjemen rezultat, če se odločimo za 10-12 obiskov. Za vzdrževanje doseženih rezultatov priporočamo obisk 1x na 20 dni.

REZULTATI:

*testiranja so se izvajala izven RVB Training Centre, na 10 ženskah v 4 tednih, s PLATINUM proizvodi.

PROGRAM ZA NEGO PRSI

Namenjen je vsem posameznicam, ki želijo doseči push-up učinek. Uporabi se elektrode, ki stimulirajo mišice in selektivno vtirajo molekule nanesenega proizvoda. Program se lahko izvaja ob vsaki negi obraza ali posamezno nekaj obiskov zaporedoma.
Čas obravnave 15min.

PROGRAMI ZA NEGO OBRAZA

RYB1. PROGRAM PROTI STARANJU
Dosežemo čudovite rezultate na koži obraza, kjer so že vidne poškodbe staranja. Z večjim krogličnim držalom vtiramo aktivne učinkovine s krožno masažo, z igličnim nastavkom pa gladimo globoko zarisane drobne gube.

2. PROGRAM ZA NEGO OBČUTLJIVE IN KUPEROZNE KOŽE
Program je namenjen negi občutljive kože, da ustvarimo harmonijo na koži in uspemo dvigniti odpornost proti nastali občutljivosti. K negi se zatečemo pri kapilarah, rdečicah, lišajih, dehidracijah, pri poškodbah od sonca in podobno.

3. LIFTING PROGRAM
Program je namenjen strankam, ki si želijo lifting obraz brez kirurškega noža. Izboljšamo čvrstost oz. tonus kože ter konturo obraza. Koža je navlažena, gubice izginejo, koža je napeta in čvrsta.

4. PROGRAM ZA MEŠANO IN MASTNO KOŽO
Namenjen je mastnim in mešanim koža. S pomočjo aparata dosežemo normalizacijo izločanja maščob. Da bi dosegli res zadovoljive rezultate vam svetujemo najmanj 6 obiskov, 1 krat tedensko. Nega poteka uro, delo z aparatom pa 10 minut.

REZULTATI:

** kozmetični lifting obraza. testiranja so se izvajala izven RVBjevega centra v sodelovanju s partnerji iz Univezre iz Pavie, na 10 ženskah 4 tedne, s proizvodi iz linije LIGHT

© 2009 SM Estetik studio. Vse pravice pridržane | O avtorjih