Get the Flash Player to see this rotator.

STORITVE

Mezoterapija Depilacija - Brazilska depilacija
Je neinvazivna metoda, ki se izvaja brez igel, je neboleča in zagotavlja visoko stopnjo uspeha pri odpravi celulita, znakih prezgodnjega staranja kože, hiperpigmentaciji in odpravi brazgotin.več » Je odstranjevanje dlak s toplim voskom. Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo. Z voskom odstranjujem dlake s celih nog, bikini predela, rok ali hrbta in z obraza.več »
Nega obraza in dekolteja Pedikura
Vsaka nega obraza se začne z anamnezo in ocenitvijo stanja kože na obrazu ter razgovorom s stranko o skrbi za nego kože doma in o preteklih negah v kozmetičnih salonih ter uporabljenih preparatih.več » Je nega nog in stopal. Vključuje namakanje nog v masažni kopeli, odstranjevanje trde kože, nego nohtov (oblikovanje, odstranjevanje obnohtne kožice, zdravljenje vraščenih nohtov) in stopal ter masažo. več »
Masaža Diamantni piling
Je najstarejša in najbolj naravna metoda zdravljenja in ohranjanja zdravja. Sprošča celo telo in um. Ker za masažo uporabljam olja najvišje kakovosti, je učinek na kožo tudi kozmetičen.več » Nega primerna za obnovo kože po aknah (brazgotine), hiperpigmentnih madežih, gubah, nepravilnostih, ki so posledica sončenja.več »
© 2009 SM Estetik studio. Vse pravice pridržane | O avtorjih