Get the Flash Player to see this rotator.

Kozmetika MATIS

MATIS svet lepote in vrhunske nege

Od leta 1985 MATIS predstavlja vse, kar bi ženske rade predstavile: lepoto, užitek, čutnost

MATIS je francoska blagovna znamka, ki je izjemno močno zastopana v Franciji in v več kot 60 državah sveta. Njena priljubljenost v kozmetičnih krogih jo je pripeljala v vrh profesionalnih firm v Franciji in tudi v svetu. Zaradi stalnega progresivnega razvoja je MATIS postal vrhunska, fleksibilna kozmetična hiša, ki se takoj odziva na potrebe današnjega trga tako glede novosti, kvalitete, pakiranja, promocije, kot tudi komercialnih pogojev.

Filozofija MATISA temelji na globalnem pristopu k lepoti. Velik poudarek je na strokovnem izobraževanju kozmetičark, ki morajo slediti pravilom in principom Matisovih postopkov za ženske pa tudi za moške, ki skozi produkte nudijo zadovoljstvo, uživanje in predvsem učinkovitost.

Proizvodi so plod 4 temeljnih znanosti:

BIOSCIENCE, ACTISCIENCE, CITYSCIENCE, DERMOSCIENCE

ki združeni v eno zagotavljajo najboljše, najnaprednejše naravne proizvode. Proizvodi so formulirani po meri, po zadnjih principih znanosti, po zadnjih inovacijah in najnovejših dognanjih na različnih področjih znanosti ter v skladu s sodobnimi potrebami moderne ženske (moškega), ki živi pod stalnim stresom, predvsem v urbanem okolju z veliko polucije.

KOZMETIKA SKEYNDOR

Skeyndor vas popelje v svet sofisticirane nege, saj s svojimi luksuznimi izdelki zagovarja eleganco ter z nežno teksturo krem koži zagotavlja udobje, uporabnikom pa rezultat in zadovoljstvo.

Osnova delovanja izdelkov so izredno učinkovite formule, ki temeljijo na nanotehnologiji in so podprte s številnimi kliničnimi študijami skozi 45-letno tradicijo. Aktivne sestavine so vzete iz narave in so edinstvene, kot na primer matične celice, sintetiziran kačji strup in redke vrste alg. Pod sloganom Vedno lepa, vedno mlada se je Skeyndor v svetu profiliral kot vrhunska blagovna znamka za anti-age tretmaje.

Poleg izdelkov za domačo uporabo, ki se dobijo v lekarnah, Skeyndor zajema še profesionalne tretmaje, ki se izvajajo v kozmetičnih salonih in estetskih ordinacijah, pri čemer je treba izpostaviti revolucionarno metodo virtualne mezoterapije.

Izdelki Skeyndor zagotavljajo pomladitev kože in dajejo vidne ter dolgotrajne rezultate.

© 2009 SM Estetik studio. Vse pravice pridržane | O avtorjih